Haugesund - SkeisvangLys og tiltalende leilighet – 2 soverom – Oppusset

+- Innhold

Leiligheten ligger i første etasje, og inneholder:

Gang, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til terrasse.

Medfølgende rom og bod på loft.

To medfølgende boder i kjeller.

+- Standard

Lys og trivelig leilighet med nærhet til de fleste fasiliteter. Praktisk planløsning og gjennomgående god standard. Boligen er hovedsakelig innredet med lys eikeparkett på gulv, vegger og tak i lyse, tidsriktige farger.

Stue og kjøkken i åpen løsning, innredet med lys eikeparkett på gulv. Her er god plass til både sofa- og spisegruppe, samt utgang til terrasse. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. Stilfull kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, platetopp og komfyr.

Delikat baderom innredet med fliser på gulv som har varmekabler. Baderomsplater på vegger. Dette inneholder toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje. Baderommet har videre opplegg for vaskemaskin og downlights i tak.

Hovedsoverom og soverom to innredet med lys eikeparkett på gulv.

Gang innredet med lys eikeparkett på gulv.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i Svoldergata 16. Rolig gate sentralt. Leiligheten ligger i første etasje.

Fra din bolig i Svoldergata 6 kan du spasere til det aller meste. Sentrum med alle tilbudene du trenger ligger bare en spasertur unna. Er det ikke fint å tenke på?

Så enten du ønsker å få med deg en teateroppsetning, treffe venner over en kaffe, kjøpe klær til julebordet eller få anbefalt en rødvin til indrefileten du skal ha på lørdag er alt dette like i nærheten. Bilen står og bena går. Bare det i seg selv er en god investering.

Men sentralt i Haugesund finner man ikke bare motebutikker, spisesteder, kafeer, optikere, og frisører. Flotmyr bussterminal ligger bare en spasertur unna, Vangen med turmuligheter like ved, og når fotballfeberen kaller er jammen ikke stadion langt unna den heller. En rekker knapt å få varmen i kroppen før en sitter der, helt fremme på stolen, og maner de hvitkledde til å «peisa på» for et nytt år i Tippeligaen.

+- Omkostninger

430,- Hjemmelsovergang
430,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
6 555,- Forhåndsprøving av forkjøpsrett
3 900,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
11 517,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i Haubo kr. 400,-. Deretter kr. 250,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil endre de totale omkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass.

+- Adkomst

Følg Karmsundgata retning nord. Ta første til høyre like etter Haugebanen. Følg vegen, ta så til venstre i neste kryss. Leiligheten vil komme på din venstre side. Leiligheten vil være merket med «Til Salgs» plakat.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 32408323710, Haugesund Sparebank, Hovedkontor
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 02.08.2017: 2,8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41
Saldo per 02.08.2017: 1 860 661
Andel av saldo: 114 214
Første termin/første avdrag: 30.06.2016
Siste termin: 31.12.2037

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på baderom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem