Haugesund - Beverskaret TerrasseLekker selveierleili. beliggende i 6.etg. m/heis og fantastisk utsikt over Haugesund

+- Innhold

Lekker selveierleilighet beliggende i 6. etasje med heis og fantastisk utsikt over Haugesund, du har aldri sett maken. Leiligheten er påkostet over kr. 500 000,- og fremstår luksuriøs og særdeles gjennomtenkt. Lekkert bad med både dusj og badekar, i tillegg til gjestetoalett. Kjøkkenet må sees, her er det påkostede løsninger, svært elegant og meget brukervennlig med blant annet kjølehjørne. Terrassen kan brukes hele sommeren, selv i regnvær. Tørt og godt sitter du under en forsterket, ekstra stor markise, der også glassvegg er satt opp for å slippe sidevind.

Leiligheten inneholder:

– Entre m/garderobe.
– Gjestetoalett m/wc/servant.
– Foreldresoverom m/skyvedørsgarderobe.
– Dobbelt soverom/TV-stue.
– Fullfliset bad m/wc/hjørnebadekar/dusj/servant.
– Vaskerom m/oppl.for vaskemaskin/vask
– Kjøkken m/god spiseplass og delvis åpen løsning mot stue.
– Stue m/utg.til terrasse med flott utsikt.

Egen parkeringsplass i lukket garasjeanlegg i tillegg til bod på ca. 10 m2 på felles arealer.

+- Standard

Leiligheten ligger i 6. etasje, toppetasjen, med adkomst via heis. Oppvarming og varmtvann opp til 50 grader inngår i husleien.

Inngangspartiet er overbygget og leiligheten inneholder:

Stue med enstavs parkett fra Adante og enorme vindusflater for beste utsikt. Utsikten herfra har dere aldri før sett i noe bygg i Haugesund. Formidabelt. Fra stuen har man utgang til terrasse med forsterket markise på 7 m. bredde og som rekker helt ut til rekkverket på terrassen. Det er også bod på terrassen, samt vannuttak.

Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue, der selve kjøkkenbenken er skjult bak halv vegg. God spiseplass. Integrerte hvitevarer som kjølehjørne (så stort at du har plass til hele kasser/store kaker og alt på en gang), micro, komfyr, fryseskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er apotekerskap, skuffer i skuffene, terskelskuff og skuffer med veeeldig god plass. Istedenfor fliser har selger fått montert glass mellom benkeplate og overskap, og glassplaten er malt på baksiden for beste effekt.

Foreldresoverom med skyvedørsgarderobe med system innredning.

Dobbelt soverom som er brukt som TV-stue.

Lekkert fullfliset bad med varmekabler i gulv. Det inneholder vegghengt wc, stor dusj, hjørnebadekar og baderomsinnredning med stor servant.

Gjestetoalett som inneholder vegghengt wc og servant.

Entre med skyvedørsgarderobe med speilfronter.

+- Beliggenhet

Leilighet med flott utsikt utover Haugesund fra Beverskaret. Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde. Her er det fotballbane, badmintonbane, volleyballbane, bordtennis osv. For de som har småbarn eller kanskje barnebarn på besøk, er det også en flotte lekeplasser på fellesområdet.

Det tar ca. 25 min. å spasere ned til sentrum fra leiligheten.

Rossabø skole (1.-7.kl.) ligger like ved boligen. Forøvrig kort avstand til barnehage, Kiwi og flotte turområder.

+- Omkostninger

130 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
137 752,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter GRØNN

+- Parkering

Parkeringsplass i lukket felles anlegg. Gjesteparkering på felles areal.

+- Adkomst

Fra Haugesund, ta til venstre i rundkjøringen med Haugesunds Avis. Følg Storasundvegen, ta avkjørselen til venstre mot Kiwi og ta deretter første til høyre igjen og fortsett videre på Storasundvegen. Ta deretter første til venstre, også til venstre i rundkjøringen. Ta så første vei til høyre ved skiltet til Beverskaret. Nr. 16 ligger i andre bygget.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmepumpe og elektrisk.

Varmepumper henter energi fra jordvarme og produserer varmtvann som sendes ut til den enkelte leilighet, både som gulvvarme og til forbruksvann.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem