Tysvær - Frakkagjerd -Halvpart av vertikalt delt tomannsbolig – Fantastisk beliggenhet ved Aksdalsvatnet

+- Innhold

Eiendommen ligger idyllisk til kun et steinkast fra Aksdalsvatnet, herlig badestrand, samt volleyball- og fotballbane. Hagen er flott opparbeidet med blant annet plen, hekk og blomster. Stor usjenert terrasse! Idyllisk og barnevennlig beliggenhet. Boligen er oppført over 2 plan og inneholder:

1.etasje:
– Vindfang.
– Gang.
– Bod.
– Vaskerom m/oppl.for vaskemaskin/tørketrommel/utslagsvask.
– Bad m/wc/dusj/servant.
– Stue med åpen kjøkkenløsning. Vedovn.

Loftsetasje:
– Gang.
– Gjestetoalett m/wc/servant.
– 2 soverom. Her er det mye god lagringsplass i kott i knevegger.

I tillegg har boligen utvendig bod.

+- Standard

Tiltalende halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med nydelig beliggenhet i barnevennlig boligområde. Kort vei til lekeplasser, fotballbane, barneskole, barnehage, ungdomskole, fritidsklubb, sandstrand, brygge og turområder. Dette er en flott plass å bo som er lett å bli glad i!

1.etasje:
Stor stue med mange innredningsmuligheter. God plass til 2 sofagrupper og spisebord. Vedovnen skaper varme og hygge på kjølige dager. Fra stuen er det utgang til stor, herlig terrasse hvor dere kan nyte utsikten mot Aksdalsvatnet. Planløsningen i stuen åpner for muligheten for å lage et tredje soverom.

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Lys og pen kjøkkeninnredning og med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp,oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad med belegg på gulv og våtromstapet på vegger, som inneholder: Wc, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant.

Vaskerom med belegg på gulv og våtromstapet på vegger. Det inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Inngang til gang og kjøkken via skyvedører.

Gang med garderobe.

Vindfang med garderobe.

Flere av rommene i denne etasjen har varmekabler i gulv.

Loftsetasje:
– 2 gode soverom.
– Gjestetoalett
– Gang.

+- Beliggenhet

Meget populær og attraktiv beliggenhet på Frakkagjerd. Område er relativt nyetablert og grenser til den opprinnelige bebyggelsen på Frakkagjerd. Lekeplass ligger like ved huset. Kort avstand til Aksdal som har eget senter, svømmehall, idrettsanlegg, kulturhus m.m.

Badestrand og friareal til Aksdalvatnet like ved. Stort idrettsanlegg og mange fritidsaktiviteter for store og små. Gangavstand til bl.a. barnehage, skoler, butikker og bussholdeplass. Ca. 6 min. kjøring til Aksdal, ca. 10 min. kjøring til Raglamyr og ca. 15 minutters kjøring til Haugesund.
En flott bolig som bør oppleves for korrekt inntrykk!

+- Omkostninger

59.750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
70.202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Det er plass til en bil like utenfor boligen, ellers er det parkeringsplass på felles eiet tomt.

+- Adkomst

Fra E134 svinger du inn på Frakkagjerdvegen, tar til venstre inn på Rundhaug, som etterhvert går over i Frakkagjerddalen. Følg veien ned mot Aksdalsvatnet. Boligen ligger på venstre side, rett ved vannet.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte visninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og elektrisk.

Ovn i stue. Flere av rommene i 1.etasje har varmekabler i gulv.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem