Haugesund - Øvre bydelFlott jugendvilla med attraktiv og sentrumsnær beliggenhet – 4(5) soverom

+- Innhold

Velkommen til Leitevegen 9, en velholdt og innholdsrik jugdendvilla med særpreg. Boligen ble bygget i 1922 og kan friste med god takhøyde, praktiske romløsninger og en sjarmerende hage.

Leitevegen 9 har blitt betydlig påkostet i løpet av de 17 årene familien har bebodd boligen. Gode minner har blitt skapt og gode historier har blitt fortalt. Nå er tiden kommet, hvor en ny familie skal tre over dørterskelen, ett nytt navn skal stå på ringeklokken, nye minner skal skapes og andre historier skal fortelles. Nå kan andre ta sine første steg og si sitt første ord i Leitevegen 9.

Boligen er innredet over fire etasjer og inneholder:

Første etasje:
Hall m/trapp, garderoberom, kjøkken og stue.

Andre etasje:
Hall m/trapp, bad og tre soverom.

Tredje etasje:
Gang, kontor/soverom, soverom og bod.

Kjeller:
Gang, kjellerstue, bad m/badstue, vaskerom m/biingang og to boder.

Garasje. Under garasjen er det oppbevaringsrom som egner seg godt til lagring av hageredskaper.

Solrik, sørvendt og stor terrasse med utgang fra stuen. Fra terrassen har man også adkomst til hagen. Uteområdet er pent opparbiedet med beleggningstein, plen og prydbusker.

+- Standard

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som velholdt.

Gangen er lys og innbydende med en lekker trapp. Rundt trappen er det ett stort, godt og praktisk garderoberom. Her har man rikelig med lagringsplass for klær. Like over dørterskelen har man fliser på gulv ellers er parkett gjennomgående i store deler av boligen.

Stuen er stor og luftig. Tidsriktig innredet og holdt i lyse farger. Takhøyden og de store, profilerte listene er noen av detaljene man vil legge godt merke til. Her er det god plass til både sittegruppe og ett stort spisebord. Flott peisovn som gir god varme og riktig stemning. Utgang til solrik sørvendt terrasse fra stue. Parkett på gulv.

Flott kjøkkeninnredning fra Alno som passer boligen godt. Hvite profilerte fronter, god benke- og skapplass og integrerte hvitevarer. Fliser mellom benkeplate og overskap. Det er også plass til spisebord. Parkett på gulv.

Gangen i andre etasje er like sjarmerende som i etasjen under. God takhøyde og lekre detaljer i trappen. I andre etasje har man tre soverom. Hovedsoverom og soverom 2 er store og luftige. Soverom 3 er noe mindre. Alle tre soverommene har flott furu gulv.

Badet er stort, helfliset og kan friste med både badekar og dusj. Selve baderomsinnrendningen er stor med god skapplass. Varmekabler i gulv.

Tar man trappen til boligens øverste etasje, har man soverom 4, hjemmekontor/soverom 5, bod og ett kott til lagring.. Her er det vegg-til-vegg teppe på alle gulv.

I kjelleretasjen har man en stor kjellerstue, perfekt for film og fotball kveld. Parkett på gulv.

Helfliset baderom med badstue. Innredet med hvit baderomsinnredning, toalett og dusj. Varmekabler på gulv.

Stort og godt vaskerom med biinngang. Her har man godt med benk-og skapplass, fliser på gulv og utslagsvask. Varmekabler i gulv.

Gangen og de to bodene har laminat på gulv.

+- Beliggenhet

Fra Leitevegen 9 kan man gå til det aller meste – Du slipper å være avhengig av bil. Bare det i seg selv er en god investering.

Beliggenheten er svært komfortabel. Her bor du tilbaketrukket i et rolig boligområde. Samtidig har du sentrum kun ca. 10 minutters spasertur unna, og med sykkel tar det bare 3-4 minutter! Her er det gode shoppingsmuligheter – enten du vil ta turen til Markedet kjøpesenter eller besøke en av butikkene i Haraldsgata.

I Sentrum finner du i tillegg et bredt utvalg av restauranter og kafeer, samt underholdning og kulturtilbud. På den solrike kaien kan du nyte et glass vin eller en bedre middag.

Fra Leitevegen 9 er det i tillegg kort veg til byens flotte rekreasjons- og friluftsområder, som Steinsfjellet og Djupadalen. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Et nettverk av stier og turveger gir byens innbyggere fantastiske muligheter til å oppleve den flotte naturen. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet.

Er du FKH-supporter? Haugesund Stadion ligger kun en liten spasertur unna.

I Leitevegen ligger alt til rette for et komfortabelt liv. Velkommen skal du være!

+- Omkostninger

102 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
112 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Parkering i egen garasje og gårdsrom.

+- Adkomst

Fra sentrum, gangavstand (ca. 10 min) eller med bil (ca. 3 min): Følg Skippergaten/Djupaskarvegen mot øst mot rundkjøringen ved stadion. Gå over gangbrua/evt kjør gjennom rundkjøringen (2. avkjøring). Forsett oppover Djupaskarvegen forbi stadion, og ta til høyre i Rogalandsgata. Følg gata på langsiden av stadion. Ta til venstre inn Leitevegen i neste kryss. Boligen vil være merket med «Til Salgs» plakat.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk. Peisovn i stue og kjellerstue og varmepumpe i gang i kjeller.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem