• Flott beliggende 4-roms brl.leil – Bra standard – Naturopplevelser – Meglerhuset Rele

Vinje - VågslidFlott beliggende 4-roms brl.leil – Bra standard – Naturopplevelser

+- Innhold

Leiligheten ligger i sokkeletasjen og inneholder:

Entré, gang, bad m/wc/dusj/vask/opplegg for vaskemaskin, bod, wc, tre soverom, stue og kjøkken.

Utvendig sportsbod.

Innventar er inkludert i prisantydning.

+- Standard

Stor og romslig leilighet som har en god planløsning. Leiligheten er innredet med panel på vegger og i tak og eikeparkett på gulv.

Stuen er romslig med plass til både sittegruppe og spisebord. Her har man utgang til balkong. Kjøkkenet er praktisk innredet og har god skapplass. Det er åpen kjøkkenløsning.

Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Her har man hvit seksjon med nedfelt vask, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har adkomst via trapp til sokkeletasjen. Leiligheten er organisert i privat borettslag tilknyttet Porsgrunn Boligbyggelag. Flere av andelseierne har løst ut fellesgjelden og det gis også adgang til dette for denne leilighetens eier.

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger på Vågslid ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Vågslidtun ligger idyllisk til ved Vågslidvannet ca. 830m. over havet. Her har man et ypperlig utgangspunkt til et løypenett som gir fantastiske turopplevelser både på sommer og vinterstid. Leiligheten ligger like ved Vågslidtun Hotell, så her kan man unne seg en treretters med gode viner etter en lang tur i fjellet.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Haukeli Skisenter ligger ca. 4 km. fra leilighetene med sine 6 heiser og barneskitrekk, laveste høyde 1150 moh. Høyeste punkt ca. 1455 moh. 8 km nedfarter med varierende vanskelighetsgrad. Senteret har ski og brettutleie, ny flott varmestue og kafeteria. Det er av høy kvalitet.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Haukelitun går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslidtunet er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

+- Omkostninger

430,- Hjemmelsovergang
430,- Pantsettelse
202,- Attestgebyr
500,- Tegning av andel i PBBL
3 900,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————————–
5 462,- (omkostninger totalt)

I tillegg til ovennevnte kommer medlemskap i PBBL kr. 200,- per år. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen er regulert til areal for forretnings-turist-serviceverksemder mv.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente
energiattest for eiendommen, men denne er ikke
fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge
til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkeringsplass på felles område.

+- Adkomst

Leiligheten ligger like ved Vågslidtun Hotell.

Avstander og tilgjengelighet:

Vegforbindelsen E134 øst og vestover er av god standard og under stadig utbedring. Gode bussforbindelser med de største byer og tettsteder på øst og vestsiden.

Avstander i km.: Vågslid – Skien 185km. Vågslid – Haugesund 185 km. Vågslid-Stavanger 245km – Vågslid – Bergen 245km. Skitrekk 4 km. Dagligvare/Senter 12 km. Apotek 12 km. Bensinstasjon 12 km.

+- Overtakelse

Overtagelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Lånevilkår

Lånenummer: 12113782461
DNB ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 14/2-17: 2,85% pa.
Saldo per 14/2-17: 7 579 652
Andel av saldo: 1 111 504
Første termin: 30.03.2008
Første avdrag: 30.03.2013
Siste termin: 30.12.2037

Leiligheten er organisert i privat borettslag tilknyttet Porsgrunn Boligbyggelag. Flere av andelseierne har løst ut fellesgjelden og det gis også adgang til dette for denne leilighetens eier. Kontakt megler for mer info om eventuelle kostnader o.l dette medfører.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk. Varmekabler på bad.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem