Vågslid - RaudbergHytte for storfamilien – Panoramautsikt – Ski-in/ski-out

+- Innhold

Meget flott hytte for storfamilien. Høyfjellet er kanskje det stedet hvor det er enklest å samle både familie, venner og gode kollegaer. I Raudbergvegen 75 har man plass til alle. Hytten er innredet over 3 plan og inneholder:

Hovedplan:
Hall, bod, garderobe, trapperom, 2 soverom, kjøkken og stue m/utgang til terrasse.

Loft:
Loftstue, bad m/wc/dusj/vask/badekar, bod og 4 soverom/familierom (hvert soverom har ca. 17 m2 gulvareal).

Underetasje:
Gang, bad, kjellerstue, vaskerom, badstue, 6 boder og teknisk rom.

Hytten har totalt 20 oppreide sengeplasser.

+- Standard

Meget solid hytte i stavkonstruksjon. Hytten holder en høy teknisk standard hvor det er benyttet materialer av varig og god kvalitet. Hytten er innredet med eik på de fleste gulv, panelte vegger i lyse og lette farger.

Romslig stue med heltre eikegulv. Store vindusflater mot den flotte utsikten i to retninger. God plass til to sittegrupper. Her er stor vedovn og downlights i tak.

Stort kjøkken med vedovn og spiseplass. Fra spisebordet har man panoramautsikt til omgivelsene. Flott kjøkkeninnredning med profilerte fronter, god skap- og benkeplass. Her er integrert komfyr, platetopp, microbølgeovn, oppvaskmaskin og Miele kaffemaskin. Side-by-side kjøle-/fryseskap. Downlights i tak.

Fullfliset baderom med varme i gulv på hovedplan. Dette inneholder seksjon med dobbel nedfelt vask, dusjkabinett og vegghengt toalett.

Hovedplan inneholder 2 doble soverom. Begge har garderobeskap. Eikeparkett på gulv.

Andre etasje inneholder 4 soverom som alle en-stavs eikeparkett på gulv. Alle soverommene har plass til dobbeltseng og to enkle senger. Rommene har et gulvareal på ca. 17m2 hvert.

Flisebelagt baderom i andre etasje. Dette inneholder seksjon med nedfelt vask, badekar, vegghengt toalett og dusjkabinett. Innfelte nisjehyller og downlightsbelysning.

Loftstue har eikeparkett på gulv, nydelig utsikt og vedovn. Konstruksjonens solide dimensjoner setter et flott preg på dette rommet.

Underetasjen inneholder en stor kjellerstue med eikeparkett på gulv. Her er vedovn downlights i tak. God plass til både biljard og sofagruppe.

Fullfliset baderom i underetasjen. Dette inneholder seksjon med nedfelt vask, vegghengt toalett og dusjkabinett. Adkomst til badstu og teknisk rom.

Stor gang i underetasje med fliser og varmekabler.

Hytten har meget god lagringsplass i forskjellige boder. Her kan eksempelvis ulike familier ha hver sin bod.

Her er tekniske finesser som balansert ventilasjonsanlegg og ring hytta varm.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Raudberg og på Vågslid sin sannsynligvis beste tomt. Dette er en eiendom som har alt: ski-in/ski-out, gode solforhold og panoramautsikt til både Vågslidvatnet og fjellene. Dette i tillegg til at hytten ligger usjenert i enden av en blindveg.

Raudberg ligger like vest for alpintanlegget på Vågslid. Dette har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Eiendommen har et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan gå ca. 100 meter til enden av feltet og gå rett inn i skiløypene. Alternativt kan man renne ned og ta heisen til toppen for å komme til den 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man kort avstand til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.
Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

250 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
260 452,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsboligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke Cog oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

God parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen oppover mot Alpintbakken. Ta til venstre mot Raudberg og Flåmyrane (ved søppelcontainere). Ta deretter første veg til høyre og gjennom bom (kontakt megler for kode). Følg vegen oppover og ta første veg til venstre. Ta deretter andre veg til høyre. Hytten ligger rett forut.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtagelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedovn i stue, på kjøkken, i kjellerstue og på loftstue.

Varmekabler i gulv i hall hovedplan, bad hovedplan, bad på loft og alle rom i kjeller bortsett fra teknisk rom og vedbod.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem