Sveio - RødPå jakt etter drømmetomten til sjø med strandlinje?

+- Innhold

Til Rødspollen i Sveio med beste beliggenhet har vi nå en særdeles unik eiendom for salg.Eiendommen er totalt på hele 75 mål. Den delen av eiendommen som ligger til sjø er på ca 17 mål og har opp mot 60 meter strandlinje. Den lett kuperte eiendomen gir mulighet for å bygge flere boliger som ikke trenger å være til sjenanse for hverandre. Alternativt kan man bygge sin egen drømmebolig eller hytte og ha hele 17 mål tomt. Man har utsikt fra mesteparten av eiendommen. Skjermet beliggenhet.

+- Standard

Sjelden mulighet til å anskaffe en eiendom som har mange utnyttelsesmuligheter. Man kan lett se for seg at dette kan omdannes til et paradis for den/de rette. Uavhengig om man bygger en eller flere boliger vil dette være et sted utenom det vanlige.

Eiendommen er adskilt med veg og består av:

Teig 1: Ca. 19 mål eiendom til sjø som er regulert til LNF-område med forskrifter om spredd boligoppføring. Denne har ca. 60 meter strandlinje.

Teig 2: Ca. 56 mål med skog på andre siden av vegen regulert til LNF-område.

Det står per dd. ett hus på eiendommen som er ifra 1800/1900 tallet. Huset fikk nytt utvendig tak, nye takrenner, nye vinduer & ny inngangsdør for ca 15 år siden. Det er innlagt strøm men ikke vann/avløp. Huset trenger renovering / modernisering for å kunne benyttes som hytte/bolig. I tillegg er der ett uthus med innlagt strøm som ble bygget for ca 15 år siden.

+- Beliggenhet

Unik beliggenhet på Rød i Sveio. Stort tomteområde med utsikt, standlinje og gode solforhold.

Kort veg til nærbutikk, skole og barnehage.

Det foreligger nå tinglyst veirett og godkjennelse til ny avkjørsel fra Auklandshamnvegen

+- Omkostninger

Dokavgift til Staten: 2,5% av kjøpesum
Tingl.gebyr skjøte: kr. 1.060,-
Tingl.gebyr panterettsdok: kr. 1.060,-
Attestbegyr: kr. 202,-

Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrer.

+- Regulering

Vi tar forbehold om at en eventuelle søknader om ny bebyggelse må behandles i kommunen.

Tomtearealet er oppgitt av Sveio kommune og er hentet i fra skylddeling datert 05/09-1906.

Eiendommen har per i dag vegrett på privat veg. I og med at denne vegretten går på gnr/bnr, vil eventuell utskilling av nye tomter medføre at man må til med ny veg/vegrett. Den eksisterende vegen er trolig for dårlig for flerbruk, men det kan se ut som en mulig løsning er å knytte seg til Auklandshamnvegen. Vi tar forbehold om at eventuell søknad/godkjenning må behandles av Statens Vegvesen og/eller Sveio kommune. Eier jobber med dette og har fått naboene med på denne løsningen

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem