Karmøy - Visnes -Renoveringsobjekt – Eldre enebolig med renoveringsbehov

+- Innhold

Enebolig oppført over 2. etasjer som inneholder:

Kjeller: 2 boder.

1.etasje: Uinnredet rom

Garasje (Mangler port, dør og vindu)

Inngangsparti

+- Standard

Velkommen til Dyrnesvegen 41!

Bygningen er av eldre årgang. Oppgradering er startet opp med at deler av kledning er skiftet, takkonstruksjonen mot sør er skiftet, og det er bygget på en veranda med rom under. Det er også gravd rundt deler av bygningen slik at drenering og fuktsikring kan fornyes. Innvendig må hele bygningen oppgraderes. Det er tenkt at himlingen rives innvendig og da får en skråhimling innvendig.

+- Beliggenhet

Boligen ligger usjenert til i landlige omgivelser i utkanten av byggefelt like ved sjøen. Visnes er et rolig familievennlig område med lekeparker for små og store i tillegg til turløyper som snør seg rundt det gamle gruvesamfunnet.

+- Omkostninger

19 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
30 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering på tomten.

+- Adkomst

Fra Haugesund: følg RV-47 sørover. Kjør forbi Shell stasjonen på Avaldsnes og ta deretter til høyre i rundkjøringen inn på Visnesvegen. Følg vegen ca 3,7 km og ta deretter til venstre inn på Dyrnesvegen. Vegen deler seg så i 3, ta vegen i midten og boligen kommer på din høyre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem