Haugesund - Hauge -NY PRIS OG VISNING! – Enebolig innredet som to separate leiligheter (ikke godkjent) – Fantastisk utsikt!

+- Innhold

Denne boligen med fantastisk utsikt er bygget i 4 etasjer og inneholder:

1. etasje:
Trapperom, bad/vaskerom, stue/kjøkken, gang, 2 soverom.

2. etasje:
To trapperom, bad/vaskerom, stue/kjøkken, gang og 3 soverom.

Loft:
Hobbyrom

Kjeller:
Uinnredet

+- Standard

Velkomen til Skillebekkgata 8!

Denne boligen med fantastisk fin utsikt. Selger har innredet 1. og 2. etasje som to “leiligheter”. Disse er ikke godkjent. Huset er de senere årene blitt modernisert og har gode kvaliteter. Det gjenstår fremdeles noe arbeider utvendig og i flere rom. For rett kjøper vil det være mulig å utvikle og hente ut potensialet denne eiendommen innehar.

Kjeller er utgravd og delvis forberedt til annet bruk.Takkonstruksjonen er ny over den gamle. Tekket med skifer. Tekkingen er ikke ferdigstilt og det gjenstår en del arbeid mot sør og nord, samt å montere takvindu. Det er drenert rundt huset.

1. etasje:

– Kjøkken og stue i åpen løsning. Kjøkkeninnredning med laminerte fronter og integrert platetopp og steikeovn. Malte overflater og parkett på gulv. Flott vedovn.
– To soverom med parkett på gulv og malte overflater.
– Bad/vaskerom med fliser med sokkelist på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett, baderomsinnredning med skap, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin.

2. etasje:
– Kjøkken og stue i åpen løsning. Kjøkkeninnredning med fronter i eik og integrerte hvitevarer. Malte overflater og parkett på gulv. Flott vedov også i denne etasjen.
– Tre soverom med parkett på gulv og malte overflater
– Bad/vaskerom med fliser med sokkelist på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett, baderomsinnredning med skap, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin.

Kjeller:
Uinnredet.

Loft:
Hobbyrom som er uinnredet.

+- Beliggenhet

Boligen ligger nær Asalvik på Hauge vest. Området regnes som et av byens mest attraktive boligområder med hovedsaklig eldre særpreget villabebyggelse.

Umiddelbar nærhet til sentum. Gangavstand til Hauge skole og Kyvikdalen barnehage. Kort avstand til butikk m.m.

Ca. 7 min. gangavstand til gågata/bytunet.

Asalvik badestrand som er en flott offentlig badeplass med brygge og sandstrand ligger kun en kort spasertur fra eiendommen.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldene bestemmelser.

+- Adkomst

Fra Haugesund følg Karmsundgata nordover. Ta til venstre i lyskrysset og inn i Skillebekkgata. Følg veien ca. 400 m. og boligen vil komme på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk og ved.
Det er luft til luft varmepumpe i stue i 1. etasje.
Det er varmekabler i gulvene på badene.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem