Karmøy - Vormedal -Utsiktseiendom med enebolig og garasje – Terrasser på til sammen 110 m2

+- Innhold

Enebolig oppført over 2 etasjer, som inneholder:

1. etasje: Stue/kjøkken i 2 nivåer, 3 soverom, bad, gang og vindfang.

Kjelleretasje: Soverom, bad, vaskerom og gang.

I tillegg er det oppført garasje med loft. Garasjen har et bruksareal på hele 59 m2 (1. etg. 41 m2, loft 18 m2).

+- Standard

Innholdsrik enebolig med nydelig utsiktsbeliggenhet og gode solforhold. Planløsningen er spennende og sosialt utformet, med stue/spisestue og kjøkken i delvis åpen løsning over to halve plan. De store vindusflatene gjør at utsikten kommer til sin rett, og gir godt med naturlig lys i boligen. De store, solrike terrassene som omkranser deler av huset er prikken over i’en. Samlet areal på terrassene utgjør ca. 110 kvadratmeter! Eneboligen er jevnlig vedlikeholdt, men har et generelt behov for modernisering og oppgradering av enkelte bygningsdeler. Dette er en fantastisk eiendom med stort potensiale.

Hovedetasje:
Et lyst og trivelig førsteinntrykk venter deg når du trår over dørstokken. Fra vindfanget er det adkomst til både kjøkken og gang, og fra gangen er det videre utgang til terrasse.

Særdeles stor stue/spisestue/kjøkken med god takhøyde og store vinduer – Dette er et utrolig behagelig og luftig allrom med mange innredningsmuligheter. Den åpne løsningen skaper en sosial arena for familien. Utgang til sydvendt terrasse med nydelig utsikt mot blant annet Karmsundet.

Kjøkkenet er romslig, med god plass til spisebord. Innredning fra Alno med integrert oppvaskmaskin.

I hovedetasjen finnner du 3 gode soverom, hvorav hovedsoverom med utgang til balkong på ca. 6 m2. Alle rommene har garderobeskap som medfølger.

Flislagt bad med dusjnisje, klosett, servant og baderomsinnredning. Elektrisk vifte i himling.

Kjelleretasje:
Stort soverom med garderobeskap. Etasjen har i tillegg bad og separat vaskerom, samt egen inngang fra terreng. Badet har flislagt gulv og vegger, dusjnisje, klosett og servant. Elektrisk vifte i himling. Vaskerom har gulvbelegg og malte veggplater. Opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask. Boligen har krypkjeller og innredet kjeller.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på en høyde med nydelig utsikt mot Karmsundet og nærområdet. Gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage, nærbutikk og massevis av flotte turmuligheter i Norheimskogen. Kort kjørevei til shopping, kaféer, restauranter og servicetilbud på Oasen Storsenter, Norheim og i Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

69 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
80 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Adkomst

Fra Oasen Storsenter følger du Vormedalsvegen og følger denne til Vormedal. Ta til venstre i Steinhaugvegen og følg denne oppover (mot Vormedal Ungdomsskole). Boligen ligger på venstre hånd.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring. Varmepumpe, samt vedovn i stue.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem