Haugesund - Solsiden -Stor, påkostet leilighet med flott sjøutsikt – 2 garasjeplasser – Heis

+- Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:

Stue/kjøkken, 3 soverom, 2 baderom, vaskerom, tv-stue/gang og bod på ca. 7 m2.

I tillegg medfølger 2 garasjeplasser, hvorav én med ladestasjon for el-bil (påkostet).

+- Standard

Leiligheten har en gjennomført, påkostet standard. Her kan dere flytte rett inn i et komfortabelt, lettstelt hjem. Enkel adkomst via heis eller trapp.

Stuen er romslig og lys, har usjenerte og store vindusflater som gir mye lys. Takhøyde på 2,55 m. Utgang til stor, vestvendt terrasse, som har tak og stor bod.

Åpen kjøkkenløsning. Velutstyrt, tidløst HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer fra AEG. Her kan nevnes 2 stk komfyrer, hvorav én med mikrofunksjon og én med damp, stor induksjonstopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenøya gir ekstra oppbevaringsplass og fungerer som et naturlig skille mellom stue og kjøkken.

Leiligheten har 3 gode soverom, hvorav foreldresoverom med eget walk-in-closet.

To baderom og separat vaskerom gjør hverdagen litt enklere. Baderom 1 er fullfliset og inneholder dusjhjørne, vegghengt wc og servant. Baderom 2 har direkte adkomst fra foreldresoverom, er fullfliset, og inneholder dusjhjørne, badekar, vegghengt wc og servant.

Gang innredet med skyvedørsgarderobe.

For øvrig:
– Det er installert tv-punkt i alle soverom, stue og tv-stue.
– Vannbåren varme og balansert ventilasjon.
– Utstrakt bruk av downlights i tak med dimmere i de fleste rom.
– Betydelig oppgradert kjøkken (kr. 200 000,-) og elektrisk (130 000,-).

+- Beliggenhet

Boligene på Solsiden i Haugesund ligger på en av de mest attraktive tomtene i distriktet. Her er du sentralt plassert nedenfor Salhusveien. Like i nærheten av boligene er det gode bussforbindelser til nord og sør i byen. Er du glad i å være ute ved sjøen, så er du ideelt plassert her. Sjøpromenaden er innbydende og tilrettelagt for uteliv.

Med bil er det kun 8-10 små minutters kjøring til Haugesund sentrum. Oasen Storsenter ligger ca. 1 minutt fra boligen din og det tar deg ca 3. minutt å komme til Raglamyr og Amanda Storsenter.

+- Omkostninger

137 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
145 252,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Ny reguleringsplan for sykkelvei/fortau i Salhusvegen er under behandling opplyser Haugesund kommune. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke B og oppvarmingskarakter ORANSJE

+- Parkering

Det medfølger 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Den ene plassen har ladestasjon for el-bil.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg Karmsundgaten sørover. Ta av til høyre med Toyota Haugesund, når du kommer til Salhusvegen, ta til venstre. Følg Salhusvegen ca. 550 m. og ta til høyre ned Sakkastadvika/Solsiden. Etter ca.100 m. kommer bygget på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming hovedsakelig via vannbåren varme fra felles bårehull som går i viftekonvektor i stue. For øvrig elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på begge baderom, entre, tv-stue, gang, og stue/kjøkken.

Det er installert balansert ventilasjon i leiligheten.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem