Vågslid - TyrvelidMeget flott hytte like ved skitrekket – Lysløype 100 meter i fra – Utsikt

+- Innhold

Hytten er innredet over ett plan, i tilegg til hems, og inneholder:

Vindfang, baderom m/wc/vask/dusj, bod, kott, 3 soverom m/7 sengeplasser, stue og kjøkken m/utgang til terrasse.

Hems med 2 sengeplasser. Hemsen har ikke målbar høyde på minst 190 cm i en bredde på 60 cm og er dermed ikke medtatt i oppgitt areal.

Lagringshems til kjelker, ski, maling etc.

+- Standard

Solid og meget flott reisverkshytte like ved skitrekket på Vågslid. Hytten fremstår som lys og innbydende, holder en bra standard og er hovedsakelig innredet med tregulv, samt panelte vegger og tak. Kvalitetsmaterialer og detaljrikt listverk. Flott utsikt til omgivelsene, samt lysløype like utenfor. Hytta selges fullt møblert.

Stue og kjøkken i åpen løsning innredet med tregulv. Her er det vedovn og downlights i tak. Videre er det utgang til stor og solrik terrasse. God plass til både sofa- og spisegruppe. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og fliser over benkeplate.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med servant, toalett og dusjnisje.

Tre soverom innredet med tregulv. Hytten har i dag 9 køyplasser, men kan utnyttes ytterligere. To sengeplasser på hems.

Gang innredet med fliser på gulv som har varmekabler.

Tjenesten «ring hytta varm», er installert i hytta.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger like ved alpintanlegget på Vågslid. Her kan ungene alene gå bort i barnetrekket eller de øvrige heisene. Med en slik beliggenet kan man parkere bilen for godt når man kommer opp og bruke det flotte terrenget like utenfor dørterskelen enten man ønsker langrenn eller alpint. Den store og solrike terrassen åpner også for late dager i solveggen – alt etter ønske og behov.

Alpinanlegget har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Hytten er et godt utgangspunkt for flotte langrennsturer. Man kan enten ta heisen til toppen for å komme til den over 3 mil lange løypa som kjøres for Haukelirennet (løypa er kortere resten av sesongen). Alternativt har man umiddelbar nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt til Botn. Denne er perfekt for treningsturer både om dagen og om kvelden. Fra denne løypa har man også tilgang til det omfattende løypenettet som går innover mot Fossen og videre helt opp til bl.a. Sæsnuten (1392 moh.)

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet. Stedet er kjent for å være et eldorado både sommers- og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, jakt og fiske.

Eiendommen ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med. Dette gjør at Vågslid trekker folk fra Haugalandet, Bergen, Stavanger, Skien og Oslo.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap som har ansvaret for det omfattende løypenettet starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1400 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter, turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågslid er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Arbuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

87 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
97 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Kopi av reguleringsbestemmelser, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

To parkeringsplasser på egen tomt, samt en og en halv parkering på fellesområde.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen rett frem, og ta tredje avkjørsel til høyre. Ta så første avkjørsel til høyre, og deretter andre til venstre. Du vil få hytten på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

«Ring hytta varm». Vedovn i stue. Varmekabler i gulv på baderom og i vindfang.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem