Haugesund - HemingstadLys og pen leilighet med 2 soverom i attraktivt boligområde

+- Innhold

Velkommen til T.H Skoglands gt. 40, en innholdsrik, lys og innbydende leilighet med flott beliggenhet.

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder:

Gang, to soverom, bad/vaskerom, bod/garderobe og stue i åpen kjøkkenløsning. Videre er det stor terrasse i front, egen bod og parkering i garasjeanlegg. I tillegg er det felles bod til sykler og egen bod til oppbevaring av dekk.

+- Standard

Leiligheten er lys, innbydende og holder god standard. Det er gjennomgående trestavs eikeparkett på alle gulv bortsett fra bad som har fliser. Alle vegger er malte i tidsriktige farger.

Gangen er romslig med god opphengsplass for yttertøy. To soverom, hvor begge er av god størrelse. Hovedsoverom har direkte adkomst til bod/garderoberom.

Badet er stort og har skyvedørsgarderobe som vaskemaksin og varmtvannsbereder er bak. Badet er innredet med dusjdører i glass, vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning med over- og underskap.

Stue og kjøkken i åpenløsing. Her er det romslig med god plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til stor, vestvendt terrasse. Kjøkkenet er pent med integrerte hvitvarer, bortsett fra kjøleskap. Her er det god benk- og skapplass. Store vindusflater gjør rommet lyst og trivelig.

+- Beliggenhet

Leiligheten ligger attraktivt og sentralt til på Hemmingstad Gård i Haugesund. Området er nyetablert boligområdet med pent opparbeidet fellesareal. Kort avstand til flotte naturområder med turstier innen gangavstand. Videre kort avstand til Raglamyr og Haugesund sentrum med alle fasiliteter.

+- Omkostninger

77 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
85 002,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke C og oppvarmingskarakter GRØNN

+- Parkering

Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

+- Adkomst

Fra Spannavegen, ta inn mot Porshaug. Ta så inn første avkjørsel til Venstre, T.H. Skoglands Gate, og følg denne til ende. Felles gjesteparkering.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vannbåren varme i gulv ellers elektrisk.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem