Haugesund - HasseløySkagen brygge – Lekker leilighet med fantastisk utsikt – Helt i sjøkanten

+- Innhold

Drømmer du om en lys og delikat leilighet hvor du kan flytte rett inn, og nyte solrike dager fra din egen store balkong? Her trenger du ikke løpe opp trappene med tunge handleposer, men ta heisen rett opp til leiligheten fra din egen plass i garasjeanlegg. Velkommen til det som nå kan bli ditt nye hjem!

Vest på Hasseløy, med sjøen og det maritime miljøet rundt Haugesund som nærmeste nabo, har vi for salg en av de flottest beliggende leilighetene i prosjektet mange omtaler som Skagen Brygge.

Leiligheten inneholder:

Gang, bod, bad, Vaskerom/teknisk rom, kjøkken og stue i åpen løsning og innglasset stue med stor skyvedør mot terrasse for å kunne ta den inn som en del av stuen.

Leiligheten kan blant annet by på følgende:

– Nyere standard i et bygg fra 2016.
– Nord-vestvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt.
– Hvitlasert eikeparkett med tilhørende lister med unntak av våtrom.
– Kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderober fra HTH.
– Fliselagt bad.
– Heis med tilkomst i fra garasje.
– Solreflekterende, lyd og varmeisolerende vinduer.
– Oppvarming med radiatorovner og med forvarmet vann. Felles jordvarmeanlegg/energibrønn og vann til vann varmepumpe.
– Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
– Parkeringsplass i garasjeanlegg.
– Gangavstand til Haugesund sentrum og alle fasiliteter.
– En god planløsning med bra størrelse på 3 soverom, samt fellesareal.
– Altibox
– Sportsbod i kjelleranlegg.

+- Standard

Fritt beliggende i 5. etasje finner du denne flotte leiligheten, hvor man både har nærhet til elementene, samtidig som man har en trappefri adkomst. God intern beliggenhet hvor balkongen vender mot nordvest, gjør at du har meget gode solforhold og kan få med deg kveldssolen. Med parkeringsplass i garasjeanlegg i kjeller tar du deg enkelt og tørrskodd opp til leiligheten din via heisen.

Førsteinntrykket er en åpen, lys og luftig leilighet med moderne standard. Tidløse fargevalg på alle overflater, og parkettgulv er lagt gjennomgående i alle rom. Den sørvestvendte balkongen er det perfekte stedet å oppholde seg etter arbeidstid. Denne leiligheten har rett og slett alle kvaliteter man ønsker seg i en travel hverdag, og den gode atmosfæren og stemningen i leiligheten gjør at du umiddelbart føler deg hjemme…

De lyse overflatene møter deg først i entréen. Her har man plass til å henge fra seg jakker og sko.

Badet er av god størrelse og innredet i en tidløs og moderne stil med fliser på gulv og vegger. Praktisk dusjnisje i det ene hjørnet. Vegghengt WC. Stilrent servantskap og speil. Varme i gulvet er behagelig på kalde morgener.

Hovedsoverommet vender mot rolige fellesarealer uten trafikk. Her er det rikelig med plass til en stor dobbeltseng med nattbord.

Den innbydende stuen er selve hjertet i leiligheten. Stuen er åpen mot kjøkkenet. De store vindusflatene slipper rikelig med sollys inn fra vest. Dette sammen med med den gode planløsningen sikrer gode lysforhold i leiligheten, sommer som vinter. Fra den innglassede stuen har du også utgang til din egen balkong med fantastisk utsyn og strålende solforhold. Dette er et ypperlig sted å nyte late sommerdager eller rolige lørdagsfrokoster.

Kjøkkenet ligger i stuen og har en tidsriktig innredning fra HTH. Godt med skap- og benkeplass. Den åpne løsningen mot stuen/spisestuen gir også god mulighet til å holde samtalen i gang mens man lager et godt måltid til sine middagsgjester.

Soverom 2 og 3 er også av ok størrelse. Plass til seng av god størrelse, samt medfølgende garderobeskap. Rommet vender mot rolige fellesarealer.

Dette er fantastisk leilighet for både unge og gamle – som vil bo sentralt, men allikevel i stille omgivelser. Heisen i blokken sikrer lett tilgang til leiligheten, og du finner flotte fellesarealer rett utenfor døren…

Hasseløy/Bakarøy fremstår i dag som en fremtidsrettet og spennende del av Haugesund sentrum, med kort vei til det meste.

Parkett på gulv / fliser på bad.
Malte, glatte vegger og himling.

+- Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet like ved sjøen på Hasseløy. Fra Skagen Brygge har du flott havutsikt i et maritimt miljø og dette setter sitt preg på tilværelsen. Dersom du har en drøm om å våkne til bølgeskvulp og nyte fargerike solnedganger fra stuen, er dette rette stedet å bo. Du har dessuten en fantastisk mulighet til å fiske din egen middag få skritt fra leiligheten.

Hasseløy (Bakarøy) er den nordligste av byens to sentrumsøyer og ligger like utenfor Haugesund sentrum. Leiligheten ligger på den vestre delen av øya. Kort gangavstand til sentrum med de fleste fasiliteter. Barne og ungdomsskole ligger kun ca. 1,1 km fra boligen. Barnehager, lekeplass og fotballøkke ligger i nærområde med kun ca. 100-200 meters avstand. Småbåthavn ca. 200 meter fra leiligheten, med mulighet for å søke om båtplass.

Hasseløy er et meget populært og sentrumsnært boligområde. Området blir stadig mer etterspurt, og det pågår regulering av flere nye boligprosjekter og nærbutikk.

Ellers kort avstand til Pitters Kafe som ligger på øya. Dette er en liten og koselig bar med alle rettigheter. Baren er normalt åpen hver fredag fra kl 18:00. Ellers i uka leies lokalet ut til private arrangement.

+- Omkostninger

9.026,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6.200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
16.478,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen er hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkeringsplass medfølger i garasjeanlegg.

Ellers mulighet for parkering på gjesteparkering og gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

+- Adkomst

Flathauggata 24 ligger vest på Hasseløy. Parkering på felles gjesteparkering.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Oppvarming med radiatorovner og med forvarmet vann. Felles Jordvarmeanlegg/energibrønn og vann til vann varmepumpe.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem