ÅKREHAMN - Lekkert, nyere rekkehus fra 2006.Sentral og barnevennlig beliggenhet.

+- Innhold

I en ellers stressende hverdag er det godt å komme seg bort fra bystøy og trafikk, hjem til fredelige Åkra.
Er du på utkikk etter en smart og tidsriktig bolig? Et rekkehus hvor du kan ta med deg flyttelasset og flytte rett inn, uten å måtte tenke på større oppussingsprosjekter? Da må du ta den titt på dette rekkehuset!

Meglerhuset Rele og Torbjørn Håvås Tjønn har gleden av å presentere denne flotte boligen på populære Åkra. Eiendommen befinner seg i et sentralt, men samtidig rolig strøk. Her er det nærhet til både barnehager, butikk og skole.

Dette kan være noe for deg som ønsker et innbydende og lettholdt hjem, samtidig som det er praktisk for både store og små. Boligen ble bygget i 2006 og holder med andre ord en grei standard

Boenheten er over to plan, og har en praktisk romløsning. Begge soverommene og et bad er i underetasjen, mens man har stue og kjøkken oppe. Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir deg muligheten til å holde gjestene dine med selskap mens du kokkelerer. Uteplasser med gode solforhold finner man i begge etasjer.

Boligens beliggenhet er ypperlig for både de som har og ikke har barn. Her bor du i et etablert boligområde med flere friarealer.

Kort fortalt:

-Rekkehus fra 2006.
-Arealeffektiv planløsning over to etasjer
-Åpen stue- og kjøkkenløsning
-Parkeringsplass
-Barnevennlig og attraktivt boligområde
-Utvendig bod med god lagringsplass
-To uteplasser, henholdsvis på balkong i 2. etasje og terrasse på bakkeplan.
-Vaskerom

I Røysanevegen er alt lagt til rette for at både store og små vil trives. Ta gjerne kontakt med megler hvis du har spørsmål om boligen, eller ønsker en privatvisning.

+- Standard

Boligen ble oppført i 2006, og fremstår i følge vedlagt tilstandsrapport i alminnelig god stand. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne, samt selgers egenerklæringsskjema.

Boligen har hovedsakelig parkett på gulv, med fliser på bad.

Slette, malte vegger, med fliser på bad.

Takess, delvis med spotter i 2. etasje.

Det er installert skyvedørsgarderobe på hovedsoverom.

Baderom er innredet med baderomsseksjon med vask, dusjkabinett og vegghengt toalett. I følge eier bør dusjkabinettet påregnes byttet da det drypper.

Vaskerom med ca. 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken innredet med Sigdal kjøkkeninnredning med lakkerte fronter og integrerte hvitevarer. Ventilator over platetopp. Kjøkkenet kan by på en god kombinasjon av skap- og benkeplass.

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Det er naturlig å bevege seg videre inn til den sosiale delen av boligen. Stuen er et herlig rom med mange vindusflater og en balkongdør som pryder veggene, og sørger for at godt med dagslys slippes inn.
Er du glad i å ha venner og familie på besøk, vil du sette pris på romløsningen. Her har du gode møbleringsmuligheter med plass for både sofakrok, bord, spisegruppe og andre nødvendige møbler.
Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir deg mulighet til å være sosial når du lager mat også.

+- Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Åkra i Karmøy kommune. I Røysanevegen har du kort avstand til blant annet barnehage, skole og idrettsanlegg. Sentrum er også innen gangavstand. Åkrasanden byr på fantastiske bade og sjøsportsmuligheter. For de turglade er kyst- og kulturstien lett tilgjengelig.

+- Omkostninger

43 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
54 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Parkeringsplass medfølger.

+- Adkomst

Følg RV-47 mot sør eller nord, avhengig av fra hvilken retning til kommer fra. Ved Åkra bil tar du av til Rådhusgata, som du følger til du ser skilt Røysanevegen. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i gulv på baderom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem