Haugesund - Solvang -Velholdt enebolig med hagestue og garasje – Flott opparbeidet hage – Attraktiv, barnevennlig beliggenhet

+- Innhold

Enebolig over to plan, som inneholder:

Første etasje:
Hall m/trapp, baderom/vaskerom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj, kjøkken, stue og bod.

Deler av første etasje benyttes i dag til utleie (ikke søkt godkjent innredet).

Andre etasje:
Trapperom, baderom m/wc/vask/badekar, 3 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning m/utgang til hagestue.

Garasje og uthus.

+- Standard

Trivelig og innholdsrik enebolig med hagestue og garasje. Meget pent opparbeidet hage. Boligen har gode rom- og planløsninger, og fremstår som veldholdt og ordentlig. Den er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, tapetserte vegger og malte tak. Mulighet for utleie i første etasje (ikke godkjent).

Andre etasje:
Stue og kjøkken i åpen løsning, som er innredet med eikeparkett, samt fliser på kjøkken. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. Her er god plass til både sofa- og spisegruppe. Varmepumpe og vedovn. Utgang til flott skiferterrasse/hagestue, som er innglasset.

Lys kjøkkeninnredning med barløsning. Dette har godt med skap- og benkeplass.

Hovedsoverom innredet med eikeparkett på gulv og stort garderobeskap. Dette har direkte adkomst til baderom. Fullfliset baderom, som har varmekabler. Dette er innredet med vegghengt wc, seksjon med servant og badekar.

Foruten hovedsoverom har andre etasje to soverom. Disse er innredet med eikeparkett på gulv.

Første etasje:
Fullfliset baderom, som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med toalett, dusjnisje og seksjon med servant. Videre har baderommet opplegg for vaskemaskin.

Gang innredet med fliser på gulv og garderobeskap.

+- Beliggenhet

Meget attraktiv, barnevennlig og sentral beliggenhet på Solvang. Her har du naturopplevelsene tilnærmet like utenfor døren.

Eiendommen ligger like i nærheten av byens flotte tur- og rekreasjonsområder. Da blant annet Djupadalen og Haraldsvang. Dette er områder som blir benyttet til turgåing hele året. Om sommeren er det stor badeaktivitet i Eivindsvannet, og her kan man til og med gå på skøyter om vinteren.

Fra eiendommen er det ca. 15-20 minutters gange til sentrum. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Shoppingsmulighetene er store – enten du vil ta turen til kjøpesenteret Markedet eller besøke en av butikkene i byens gågate.

Haugesund har investert mye i idrett og fritid de siste årene. Dette gjenspeiler seg i de mange anleggene i Haugesund idrettspark. Her har man blant annet kunstgressbaner, svømmehall, klatrehall og friidrettsarena. Fra Solvangvegen er det bare noen minutters gange til byens flotte idrettspark.

Kort avstand til både Rema 1000, Spar Sørhaug skoler og barnehager.

+- Omkostninger

72 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
82 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt god parkering i eget gårdsrom.

+- Adkomst

Ta inn Solvangvegen fra Skjoldavegen. Etter ca. 300 meter, ta til høyre, og du får boligen på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Varmekabler i gulv på på begge baderom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem