Kopervik -Lys og tiltalende funkisbolig – 3 soverom – Flott uteområde og carport

+- Innhold

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder:

Vindfang, baderom m/wc/vask/dusj/opplegg for vaskemaskin, stue og kjøkken m/utgang til terrasse og bod under trapp m/varmtvannsbereder.

Andre etasje:
Lofstue m/utgang til terrasse, 3 soverom og baderom med wc/vask/dusj.

Carport og utvendig sportsbod.

+- Standard

Tiltalende og tidsriktig funkisbolig. Boligen er hovedsakelig innredet med eikeparkett på gulv, foruten baderom og vindfang som har fliser. Vegger og tak med listfrie overganger. Dette er en bolig du flytter rett inn i.

Stue og kjøkken åpen løsning innredet med eikeparkett på gulv. Store vindusflater som gir mye naturlig lys. Kontrastvegger i grått og led downlights i tak. Hvit kjøkkeninnredning med kombiskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Her er også utgang til terrasse.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette inneholder vegghengt toalett, dusj, seksjon med nedfelt servant og har opplegg for vaskemaskin.

Vindfang innredet med fliser på gulv, som har varmekabler. Her er skyvedørsgarderobe med speil.

Andre etasje:
Lofstue innredet med eikeparkett på gulv. Her er utgang till terrasse.

Fullfliset baderom, som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje og dobbel seksjon med nedfelt servant.

Tre romslige soverom innredet med eikeparkett på gulv. To av disse er innredet med garderobeskap.

Ventilasjonsanlegg.

+- Beliggenhet

Beliggende i barnevennlige omgivelser like ved Jonstranda i Kopervik. Populært område med kort avstand til Kopervik sentrum, Kopparen handlesenter, idrettsanlegg, Eide barneskole, Stangeland ungdomskole Kopervik videregående skole og Eidsbakkane barnehage. Det er planlagt ny barneskole på Stangeland, i kort gangavstand.

+- Omkostninger

62 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
72 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i carport.

+- Adkomst

Ta av mot Kopervik fra Eide (i rundkjøringen). Du er da på Austre Karmøyveg. Kjør ca. 2,5 km, og ta til venstre inn på Torvvikvegen. Etter ca. 100 m, vil du vil få boligen på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varmekabler på gulv i vindfang og på begge baderom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem