Norheim/Spanne - Flott, nyere bolig med garasje. To bad, fire soverom.Barnevennlig område.

+- Innhold

Meglerhuset Rele og Torbjørn Håvås Tjønn har gleden av å presentere denne flotte boligen på populære Spanne. Eiendommen befinner seg i et rolig strøk, med nærhet til både barnehager, butikk og skole.

Dette er et innbydende hjem, samtidig som det er praktisk for både store og små. Boligen ble bygget i 2011 og holder med andre ord nyere, god standard. Bilen parkerer du i garasje i flukt med bolig.

Boenheten er over to plan, med både to bad og to stuer. Alle tre soverommene er av god størrelse. Planløsningen er meget god, og boligen passer både eldre som vil ha “alt” på et plan, og barnefamilier. I første etasje finner du boligens entré/hall med plass til sko og klær. Her er også boligens foreldresoverom, samt et stort, flott baderom. Fra hallen er det inngang til stue med åpen løsning mot kjøkken. Rommet har store vindusflater som gir en god romfølelse. Det er også innstallert peisovn, perfekt på kalde vinterdager. Utgang til terrasse med gode solforhold. Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir deg muligheten til å holde gjestene dine med selskap mens du kokkelerer.

I 2. etasje finner du to soverom av god størrelse. I tillegg er det loftstue, som også kan brukes som soveværelse. Fra dette rommet er det utgang til terrasse. Her er også et flott baderom med badekar, samt egen “vaskeromsavdeling” bak skyvedører.

Boligens beliggenhet er ypperlig for barn og voksne. Her bor du i et etablert boligområde omkranset av boliger og friarealer.

Kort fortalt:

-Nyere standard
-Arealeffektiv planløsning over to etasjer
-Åpen stue- og kjøkkenløsning
-Garasje
-2 bad og 2 stuer
-Barnevennlig og attraktivt boligområde

+- Standard

Boligen ble bygget i 2011 og har en god, nyere standard.

1. etasje:
Entré med fliser på gulv.

Baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett og innfellbare dusjdører.

Kjøkkeninnredning med laminerte fronter og integrerte hvitevarer. Ventilator over platetopp.

Stue med vedovn.

Overflater forøvrig:
Hovedsakelig parkett på gulv, slette, malte vegger og malt himling utover baderom/entré.

2. etasje:
Baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett, hjørnebadekar, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med dobbel vask.

Boligen fremstår pent brukt og gir inntrykk av å være i god stand i følge takstmann Fjetland. Se forøvrig vedlagt tilstandsrapport for enkeltpunkter.

+- Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet på populære Norheim! Fra Stemmemyr er det kort vei til fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter rundt Spannhelgeland og i Norheimskogen. Umiddelbar nærhet til Norheim barnehage og gangavstand til Norheim skole (1.-7. klasse). Ellers kort vei til busstopp hvor det går buss til Vormedal ungdomsskole. Nærbutikk (Kiwi), Oasen storsenter og Spanne planteutsalg like ved. En liten bil- eller sykkeltur unna (3 km) ligger flotte Aksnes badeplass med barnevennlig sandstrand. Her er det også fint å fiske! Ca. 5-6 minutter med bil inn til Haugesund sentrum.

+- Omkostninger

85 000,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
95 452,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Det er ikke foretatt energimerking.

+- Parkering

Garasje på tomta med plass til 1 bil.

+- Adkomst

Fra Oasen Storsenter: Kjør mot nordøst på riksvei 873 og ta 2. til høyre i Spannavegen. Følg veien i ca. 800 meter og ta til høyre i Stemmemyr. Følg veien i ca. 350 meter. Boligen ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Varme i gulv på baderom og i hall. Vedovn i stue.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem