Haugesund - Gina -Arkitekttegnet og funkisinspirert enebolig – Garasje og skjermet hage – Trivelig boligområde

+- Innhold

Enebolig innredet over to etasjer, som inneholder:

Første etasje:
Vindfang, hall, wc-rom m/wc/vask, teknisk rom, vaskerom m/bi-inngang, kontor/hobbyrom, gang, bod, gang m/bi-inngang og soverom.

Andre etasje:
Gang, kjøkken, stue, gang m/utgang til hage, 2 soverom, baderom m/wc/vask/dusj/badekar og hovedsoverom m/walk-in-closet.

Garasje og bod.

+- Standard

Arkitekttegnet og funkisinspirert enebolig i meget trivelig boligområde. Innholdsrik bolig med gode rom- og planløsninger. Skjermet hage og garasje. Boligen er hovedsakelig innredet med eikegulv, vegger og tak i lyse, tidsriktige farger. Boligen er tegnet av Valter Vorraa.

Andre etasje:
Stue innredet med en-stavs eikegulv. Store vindusflater som gir mye naturlig lys og flott peis. God plass til både spisegruppe og salong.

Kjøkken innredet med laminat på gulv. Nyere kjøkkeninnredning fra IKEA (ca. 7 år gammelt). Dette har integrert komfyr og induksjonstopp. Videre har kjøkkenet fliser over benkeplate, samt god skap- og benkeplass. Hvitevarer medfølger.

Fullfliset baderom som har varmekabler i gulv. Dette inneholder servant, toalett, innfliset badekar, dusjnisje (delvis har glassbyggerstein), samt downlights i tak.

Hovedsoverom innredet med eikeparkett på gulv. Dette har direkte adkomst til walk-in-closet.

Stort soverom (mulighet for to soverom) innredet med eikeparkett på gulv.

Soverom innredet med eikeparkett på gulv.

Gang innredet med eikeparkett på gulv, og som har utgang til hage.

Gang innredet med eikegulv.

Første etasje:
Soverom innredet med laminat på gulv.

Wc-rom innredet med fliser på gulv. Dette inneholder toalett og servant.

Hall innredet med fliser på gulv, hvor deler av gulvet har varmekabler. Her er også vedovn.

Vaskerom med bi-inngang. Dette er innredet med fliser på gulv.

Teknisk rom innredet med parkett på gulv. Daikin luft til vann varmepumpe, som går i viftekonvektor som distribuerer varmen i luftform, som går i kanaler i boligen (nytt i 2016, med en kostnad på kr. 225 000,-).

Gang med bi-inngang. Denne er innredet med eikeparkett på gulv.

Vindfang innredet medskifer på gulv.

Gang innredet med eikeparkett på gulv og garderobeskap.

Satmlige vinduer ble skiftet ut for ca. 3 år siden (31 vinduer og 4 dører).

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt, lunt og solvendt til i Ginavegen i søre bydel av Haugesund. Barnevennlig og etablert boligområde.

Umiddelbar nærhet til Lillesund Skole (1-7 kl.), barnehage, Tennishallen og Prix dagligvareforretning. Gina med balløkke, lekeplass og et lite vann er like borti gata. Her kan man mate ender eller gå på skøyter om vinteren. Trygg skoleveg til Lillesund skole og videre via sykkel- og gangsti til Håvåsen Skole (8-10 kl.). Ellers umiddelbar nærhet til Vardafjell og Haugaland Videregående skole.

Sentrum er i gangavstand fra boligen. Her finner man nesten alt, hvertfall noe for en hver smak. Shoppingsmulighetene er store – enten du vil ta turen til et kjøpesenter eller besøke en av butikkene i gågata. Legg gjerne middagen til Indre kai.

Ellers gangavstand til Sjøfartsdirektoratet, Sykehuset og Høgskulen på Vestlandet.

+- Omkostninger

92 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
102 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Parkering i garasje, samt parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Kjør østover ved Prix i Rogalandgata, mot Haugaland videregående skole. Ta så til høyre inn Ginavegen, og huset kommer på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Luft til vann varmepumpe som går i viftekonvektor, som distribuerer varmen i luftform som går i kanaler i boligen. Vedovn og delvis varmekabler i gulv i hall. Varmekabler i gulv på baderom i andre etasje. Peis i stue.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem