Haugesund Nord -Lekker, nyoppført tomannsbolig i populært, barnevennlig område – Lave omk.!

+- Innhold

Vertikaldelt tomannsbolig oppført over 2 etasjer. Hver bolig inneholder:

1. etasje: 2 soverom, hall, stue, baderom og bod/vaskerom/teknisk rom.

2. etasje: Stue/spisestue/kjøkken, soverom og baderom.

Hver boenhet har egen, utvendig bod med et areal på 6 m2.

Kvevegen 20 A har et bruksareal på 135,3 m2.
Kvevegen 20 B har et bruksareal på 138,5 m2.

Prisantydning fra 3.190.000,-

+- Standard

Tomannsboligen er splitter ny og holder en moderne, flott standard spekket med smarte, tekniske løsninger. Hver del har praktisk planløsning tilpasset den moderne familiens behov. Store vindusflater er gjennomgående i boligene, noe som gjør de spesielt lysrike.

Boligene kan blant annet by på følgende fasiliteter:
– Utstrakt bruk av downlights
– Varmepumpe
– Skjult stikkontakt i benkeplate på kjøkken
– Stort gårdsrom med gode parkeringsmuligheter
– Malt trapp mellom etasjene med lys
– Tidsriktig valg av farger og overflatemateriale
– Garderobeskap med speilfronter i alle soverom
– Tv-uttak både i 1. og 2. etasje
– Altibox fiber

Boligene har ganske lik planløsning:
Adkomst via 1. etasje. Romslig hall med flisbelagt gulv (60 x 120 fliser) med varmekabler. Denne etasjen har 2 gode soverom med garderobeskap, ideelle som barne/gjesterom eller kontor. Stue med utgang til hage. Store vindusflater! Delikat baderom med dusj, klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning. Varmekabler i gulv. Bod/vaskerom/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin. Varmtvannstank er innstallert her.

2. etasje/hovedetasje: Stort, sosialt allrom med åpen kjøkkenløsning og god plass til både sofa og spisegruppe. Store vinduer. Kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Luftig foreldresoverom med garderobeskap og adkomst til eget bad. Badet er utstyrt med dusjsone med dobbel regnfallsdusj. Ellers veggmontert klosett og servant nedfelt i baderomsinnredning. Varmekabler i gulv.

Godt med lagringsplass i innvendig og utvendig bod.

+- Beliggenhet

I Kvevegen 20 bor dere tilbaketrukket i rolige, barnevennlige omgivelser. Boligen ligger nesten i enden av blindvei. Fra ditt nye hjem er kort vei til fantastiske rekreasjonsområder i Vangen, Kattanak og Byheiene. Bestig “Nuten” en solfylt søndag og opplev den fantastiske utsikten over Haugesund by og mot havet i vest. Turvei rundt Skeisvatnet, samt barnevennlig badeplass. Gangavstand til barnehage, skole og bydelshus. I nærområdet finner dere i tillegg Haugesund Ridesenter med et bredt tilbud for både store og små. Gåturen inn til Haugesund sentrum tar omlag 40 minutter – med bil ca. 5 minutter.

+- Omkostninger

Gjelder ved kjøp av én del:
11 250,- Dokumentavgift (2,5% av andel tomteverdi)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
21 702,- (omkostninger totalt)

Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kommunene har gitt dispensasjon for oppføring av tomannsbolig med flatt tak over 2 etasjer. For kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Da boligen er ny har selger ingen kunnskap om årlig energiforbruk. Ytterligere informasjon om energimerking finner du på www.energimerking.no

+- Parkering

Meget gode parkeringsmuligheter på felles tomt.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum: Følg Riksvei 47 nordover og ta til høyre mot Gard inn på Skeisvollsvegen/Austrheimvegen. Følg veien i ca. 3 km. Ta til høyre i Smalamyr og deretter første til venstre i Kvevegen. Hold til høyre og deretter til venstre. Boligen ligger så på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene. Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse må foreligger før overtagelse kan finne sted.

+- Oppvarming

Oppvarming via varmepumpe. Ellers elektrisk. Det er varmekabler i gulv på begge bad, samt i hall i 1. etasje.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem