Haugesund - Karmsund Brygge -Penthouse med panoramautsikt – 3 store takterrasser – 2 garasjeplasser

+- Innhold

Leiligheten ligger i byggets øverste og 7. etasje, og inneholder:

Direkte adkomst via heis, rett inn i leiligheten. Videre gang, vaskerom, gjestetoalett m/wc/vask/dusj, 2 soverom, hovedsoverom m/direkte adkomst til badrom m/wc/vask/dusj/badekar og walk-in-closet, stue, tv-stue/bibliotek og kjøkken.

3 takterrasser m/utgang fra stue, kjøkken, hovedsoverom, soverom 2 og gang.

2 sportsboder og 2 parkeringsplasser i lukket garasjeanlegg.

+- Standard

Meget tiltalende penthouse leilighet, like i sjøkanten. Her kan du sikre deg en leiligheten med de fleste kvaliteter; beliggenhet, standard og panoramautsiktutsikt. Beliggende i 7 etasje, med direkte adkomst fra heis. Med vinduer og sjøutsikt i flere retninger, har man utsikt uansett hvor man ser ut. Leiligheten har stor takterrasse i nor-, sør- og østlig retning. Her har man sol hele dagen, dersom været tillater det.

Boligen er innredet med en-stavs eikeparkett på alle gulv, foruten baderom og vaskerom som har fliser. Vegger og tak med listfrie overganger.

Lys og romslig stue. Her føler man virkelig at man lever i ett med naturelementene! Disse nytes trygt fra stuens store vindusflater. Her trengs ingen maleri på veggene, la deg rive med av naturens farger og lysspill. Eget bibliotek/tv-stue. Her kan man virkelig senke skuldrene, og nyte roen.

Delvis åpen kjøkkenløsning. Flott Schmidt kjøkkeninnredning i hvit med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og er utvidet i forhold til standard leveranse. Granitt benkeplate og barløsning.

Hovedsoverom med direkte adkomst til baderom og walk-in-closet. Fullfliset baderom, som har varmekabler i gulv. Dette er innredet med vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant, dusjnisje og badekar.

To romslige soverom med lys en-stavs eikeparkett på gulv.

Fullfliset baderom, som har varmekabler i gulv. Dette er innredt med vegghengt toalett, seksjon med nedfelt servant og dusjnisje.

Vaskerom med flisebelagt gulv, som har varmekabler.

Porttelefon.

Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox.

+- Beliggenhet

Meget attraktiv og maritim beliggenhet, like utenfor bykjernen i Haugesund. Beliggende helt i sjøkanten, med spektakulær sjøutsikt og 3 takterrasser. Meget gode solforhold.

Sameiet har flotte uteområder for rekreasjon og fritidsaktiviteter. Felles trimrom og gjesteleilighet. Sameiet eier også en stor hall like ved som benyttes til lagring av båter og campingvogner på vinteren. Her arrangeres også tilstelninger for sameiet som grillfest og lignende.

Ellers gangavstand til sentrums mange fasiliteter: Haraldsgaten og Markedet med shoppingmuligheter, sykehuset, sjøfartsdirektoratet, skoler og indre kai. Hjemmebakst, som er er populært bakeri i området, ligger like oppi gata. Man skal med andre ord ikke mange metrene for å få tak i ferske bakevarer.

+- Omkostninger

162 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
170 002,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til boligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Energimerke D og oppvarmingskarakter RØD

+- Parkering

2 medfølgende parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering.

+- Adkomst

Fra Haugesund sentrum, følg Salhusvegen sørover, ta av til høyre ned mot Karmsund Brygge. Nr. 22 B ligger som nummer to til høyre med brystet ut mot havet.

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på begge baderom, samt på vaskerom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem