Haugesund sentrum - "Kong Harald" -Haugalandets råeste bolig? Penthouseleilighet i hele toppetasjen – Egen takterrasse på 105 m2

+- Innhold

Leiligheten ligger i 5. etasje/toppetasjen med direkte adkomst via heis, og inneholder:

– Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til takterrasse
– Suite/hovedsoverom med eget bad, walk-in-closet og utgang til takterrasse
– Ytterligere 2 soverom
– Ytterligere ett baderom
– Entré/gang

I tillegg medfølger 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg under bygget, samt sportsbod.

+- Standard

Med spektakulær utsikt over by og hav, egen takterrasse på over 100 kvadratmeter, samt en rekke eksklusive og gjennomførte løsninger, kvalifiserer denne penthousleiligheten til noe av det desidert råeste du finner på Haugalandet. Her er det virkelig høy wow-fakor! Velkommen til kremen av kremen; Toppleiligheten i «Kong Harald».

Bygget er splitter nytt – Det sto ferdig oppført i 2017 og har en spennende utforming som glir naturlig inn i den eksisterende bebyggelsen i Haraldsgata. Bygget består av 5 etasjer pluss garasjekjeller. Leiligheten har hele toppetasjen for seg selv. Med egen heisnøkkel kan du ta heisen direkte inn i leiligheten, nærmere bestemt din egen stue. Leiligheten har aldri vært bebodd.

Utstrakt bruk av store vindusflater gjør boligen fantastisk lys og luftig. Fra stuen, terrassen og suiten kan du nyte en ikke mindre enn spektakulær utsikt mot vest. To digre skyvedører i stuen gjør terrassen til en forlengelse av leiligheten på varme sommerdager. På terrassen kan du nyte solen hele dagen. Her har du mulighet til å skape en herlig, privat oase på byens tak med utemøbler og beplantning.

I den romslige stuen er det rikelig med plass til salong og spisegruppe. Den åpne kjøkkenløsningen skaper en sosial atmosfære. Stilren kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer, påkostet med benkeplate i silestone. Kjøkkenøya skaper et naturlig skille mellom stue og kjøkken, samtidig som den tilfører ytterligere med lagringsplass.

Stor drømmesuite/hovedsoverom med walk-in-closet innredet med hyllesystem, tv-uttak, samt eget helfliset baderom. Badet inneholder dusjnisje, vegghengt klosett og helstøpt servant med underskap. Downlights med dimmer.

Leiligheten har ytterligere to gode soverom, begge med garderobeskap.

Stor gang/hall med nisje for garderobeskap.

Fullfliset gjestebad med dusjhjørne, vegghengt klosett og servant med underskap. Downlights med dimmer.

Separat vaskerom/teksnisk rom med utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Sikringsskap og styringsenhet for ventilasjon.

For øvrig:
– Balansert ventilasjon
– Sprinkleranlegg
– Parkett i alle rom med unntak av bad og vaskerom
– Porttelefon

+- Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i hjertet av Haugesund sentrum. Fra leiligheten har du gangavstand til alt som rører seg i byen, det være seg restaurantene på indre kai, alle de hyggelige forretningene i Haraldsgata, Festiviteten, Rådhusparken, Byparken, Edda kino, kjøpesenteret Markedet, flere dagligvarebutikker m.m.

+- Omkostninger

212 500,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
6 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
220 252,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til bolig og næringsformål – Gjeldende reguleringsplan er RL 1578 Kvartalet mellom Haraldsgata, Kaigata, Niels Skorpens gate og Strandgata. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Da boligen er ny har selger ingen kunnskap om årlig energiforbruk. Boliger som bygges etter TEK 10 får energimerke C. Ytterligere informasjon om energimerking finner du på www.energimerking.no

+- Parkering

2 parkeringsplasser medfølger i felles garasjeanlegg under bygget. Fra leiligheten kan du ta heis direkte ned til garasjen.

+- Adkomst

Enkel adkomst via Strandgata/Nils Skorpens gate med bil, eller Haraldsgata til fots. Med bil kjører Strandgata og inn på Nils Skorpens gate. Adkomst til garasjeanlegget via første bygg på høyre side.

Ved fellesvisninger ber vi om at de besøkende benytter seg av offentlig parkering i f.eks Strandgata.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset Rele ved annonserte fellesvisninger.

+- Overtakelse

Overtakelse av boligen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon, samt varmekabler i gulv på begge baderom.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem