Seljestad - LøyningFlott hytte med anneks – 11 sengeplasser – 80 kvm terrasse og nydelig utsikt

+- Innhold

Ring megler for visning hele uken!

Nydelig hytte med flotte uteområder. Stor terrasse og muligheter for kos med hele familien både vår, sommer, høst og vinter. Et eldorado for de som liker seg i både skog og mark, bare på beina eller på ski, alt starter like utenfor døren.
Romløsningen må ses, effektive og gode rom.

Hytten går over to plan og inneholder:

1.etg.:
Entre/hall m/garderobe/varmekabler, garderoberom, soverom m/3 sengeplasser, bad m/wc/dusj/servant, vaskerom m/oppl.for vaskemaskin, foreldresoverom m/utg. til terrasse, kjøkken m/integrert hvitevarer og stue m/peis.

Loft:
Mellomgang, 2 soverom m/6 sengeplasser og god loftstue m/peisovn.

Anneks:
Gang, smørebod, bod og badstu.

God lagrinsplass under hytten

+- Standard

Hytten holder god standard og ligger meget pent i terrenget. Boligen er innredt med heltre plank i alle rom, med unntak av hall, bad og vaskerom som har fliser. Det er innfelte downlights i taket flere steder i hytten.

1.etg.:
Romslig stue med god takhøyde. God plass til sittegruppe og spisebord. Nydelig utsikt.

Rødt, høyglans kjøkkeninnredning med hvitevarer integrerte som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Heltre benkeplate med nedfelt servant. God skap- og benkeplass.

Plassbygde hyller på begge soverommene.

Bad med fliser på gulv, panel på vegger og fliser i dusjsone. Det inneholder wc, dusk og baderomsinnredning med helstøpt servant.

Vaskerom med opplegg for vaskemaskin.

Entre har fliser på gulv og varmekabler. God plass til yttertøy og sko.

Loft:
Romslig loftstue med peisovn.

2 soverom med 6 sengeplasser.

+- Beliggenhet

Hytten har en fantastisk beliggenhet på Løyning. Beliggende høyt i terrenget med fode utsiktsforhold over fjell og mot Solfonn. Her står opplevelsene i kø både på sommer og vinterstid.

Gå rett ut av hytten, spenn på skiene og nyt omgivelsene. Korlevoll skistadion med flott løypenett, lysløype og gode forhold ligger en skitur unna. Ellers flott terreng fra Løyningsvannet og innover.

Kort kjøreavstand til Røldal. Røldal kjent for å være en av Europas mest snørike destinasjoner og her er ofte meget gode offpiste/pudderforhold.

Røldal er et velkjent alpinsportssted og tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Anlegget har til sammen 5 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh.

Også på sommerstid er hytten et godt utgangspunkt for turer innover vidden. Hytten ligger ikke langt fra porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Røldal.

+- Omkostninger

81 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
91 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsboligformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Interessenter bør derfor legge til grunn at eiendommen har energiklasse G.

+- Parkering

Oppmerket parkeringsplass på felles oppstillingsplass medfølger i salget.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Ta av til venstre mot Løyning fra E134, imiddelbart etter etter Solfonn. Følg veien til første store parkeringsplass på venstre side. Følg sti i 2 minutter og hytten ses på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Rele skilt til annonsert visning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Ved og ellers elektrisk.

Peis i stue og peisovn i loftstue. Varmekabler i gulv på bad, bod og i hall.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem