Vågslid - TyrvelidSolid og meget flott hytte – Panoramautsikt – 4 soverom og 2 bad

+- Innhold

Hytten er innredet over to plan, og inneholder:

Hovedplan:
Vindfang, 2 soverom, bad m/badstue, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til terrasse.

Loft:
2 soverom, bad og stue med utgang til balkong.

Utvendig sportsbod.

+- Standard

Solid og meget flott reisverkshytte. Hytten holder en bra standard og er for det meste innredet med bruddskifer og eikegulv. Bredt tømmerpanel på veggene. Flotte farger med bl.a. veggfarge i rekved. Kvalitetsmaterialer, dreide søyler og håndmalerier gjør eiendommen spesiell.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Flott peis og majestetisk utsikt. God plass til stor sittegruppe og spisebord med rom for alle. Utgang til terrasse.

Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Her er god skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer.

Delikat baderom med fliser og bruddskifer. Dette inneholder seksjon med nedfelt vask, vegghengt toalett, dusj og badstu.

Soverommene har eikegulv og flotte senger laget av møbelsnekker. Garderobeskap på hovedsoverom.

Baderom på loft er flisebelagt og inneholder seksjon med nedfelt vask, wc og dusjkabinett.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid. Fenomenal utsiktsbeliggenhet som forandrer seg i takt med årstiden. På sommerhalvåret vil majestetiske fjell speiles i Eivindbuvatnet, mens man om vinteren har full oversikt over løypenettet inn mot Fossen.

Området ligger ved Haukelifjell – midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Hytten ligger i gangavstand fra alpinanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Vågslid har med sine 950 høydemeter over havet en meget snøsikker beliggenhet og er kjent for å være et eldorado både sommer og vinterstid. På sommerstid er det flotte turløyper, bademuligheter i
fjellvann, samt jakt og fiske.

Snøforholdene i området er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Et eget selskap har ansvaret for det omfattende løypenettet som normalt starter sin virksomhet så snart snøforholdene tillater det. Løypenettet er meget variert. Traseene varierer fra de helt enkle og korte, til lange, utfordrende høyfjellsløyper som ligger fra ca. 800 – 1600 moh.

Vågslid/Haukeliområdet er svært godt egnet for fjellvandring. Fra Vågslid går løypene både mot Haukeliseter og turisthyttene på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene. Området er rikt på bær og Vågsli er omgitt av meget gode fiskevann. Ved å kjøpe et fiskekort har man tilgang til ca. 60 vann i storområdet.

Dersom det skulle være behov for påfyll i form av dagligvarer ligger Abuvollen kiosk 3 minutters kjøring fra eiendommen, godt innenfor gangavstand med ski. Ved behov for større matvareforretning, sportsbutikk, bensinstasjon eller lignende ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra. Ved ønske om en god middag uten egeninnsats ligger Haukeliseter ca. 10 kjøring i fra.

Området rundt Haukeliseter er også viden kjent som et ypperlig sted for kiting.

+- Omkostninger

128 750,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
139 202,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformål. Kopi av reguleringsbestemmelser og kart, kfr. megler.

+- Energimerking

Hytten er ikke energimerket.

+- Parkering

Meget god parkering på egen tomt.

+- Adkomst

Fra E134, ta av mot skitrekket på Vågslid/Haukeli. Følg vegen noen hundre meter oppover og ta til venstre. Ta deretter første til venstre og følg vegen et lite stykke. Hytten kommer på høyre hånd.

Avstander:
Haugesund: ca 185 km
Skien: ca 185 km
Oslo: ca 285 km
Bergen: ca 220 km
Stavanger: ca 220 km

Det vil bli skiltet med visningsskilt til fellesvisning.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Flott peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem