NY PRIS! Seljestad - LøyningHyttetomt – Flott utsiktsbeliggenhet – Gode solforhold

+- Innhold

Tomterealet er på 614 m2. Beliggende høyt i terrenget med gode solforhold og utsikt mot Solfonn.

En eventuell hytte skal i følge reguleringsplanen bygges med en etasje, saltak og takvinkel på 27 grader.

+- Beliggenhet

Tomten har en fantastisk beliggenhet på Løyning. Beliggende høyt i terrenget med gode solforhold og utsikt mot Solfonn. Usjenert beliggenhet i enden av hyttefeltet. Her står opplevelsene i kø både på sommer og vinterstid.

Korlevoll skistadion med flott løypenett, lysløype og gode forhold ligger i gangavstand. Ellers flott terreng fra Løyningsvannet og innover.

Kort kjøreavstand til Røldal. Røldal kjent for å være en av Europas mest snørike destinasjoner og her er ofte meget gode offpiste/pudderforhold.

Røldal er et velkjent alpinsportssted og tilbyr både grønne løyper, utfordringer i brattheng og løssnøkjøring. Anlegget har til sammen 5 heiser og toppen av det øverste trekket ligger hele 1284 moh.

Også på sommerstid er plassen et godt utgangspunkt for turer innover vidden. Tomten ligger ikke langt fra porten til Hardangervidda. Dette er Norges største nasjonalpark og det finnes løyper for både lengre og kortere turer. Haukeliseter, Folgefonna, Dyranut og Hårteigen er alle tilgjengelige med utgangspunkt fra Røldal.

Solfonn Family Resort ligger i gangavstand. Her er nyåpnet restaurant med bar.

+- Omkostninger

11 250,- Dokumentavgift (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
21 702,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Tomten ligger i et område hovedsakelig regulert til fritidsformåll. Reguleringsbestemmelser og kart er vedlagt i salgsoppgaven.

+- Adkomst

Fra Haugesund: Ta av til venstre mot Løyning fra E134, imiddelbart etter etter Solfonn. Kjør over en liten bro og følg vegen ett lite stykke. Når man kommer til den andre store parkeringsplassen på venstre hånd så er man kommet frem (kontroller at den ene parkeringsplassen er merket med gnr. 34, bnr. 206 for å vite at du er på riktig parkeringsplass)

I enden av parkeringsplassen går snøscooterspor innover. Følg dette til fots eller på ski, ca. 10 minutter. Tomten ligger mot enden av feltet. Kart bør medtas for enklere orientering.

+- Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem