Sveio - Tjernagel -NY PRIS – Nyoppført enebolig – Sjøutsikt – Rett til båtfeste medfølger

+- Innhold

Nyoppført enebolig fra Alvsbyhus, type “Snøhvit, over 2 plan + krypkjeller. Loftsetasjen er ikke innredet. Boligen inneholder en meget romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom (hvorav hovedsoverom har eget walk-in-closet), bad, vaskerom med egen utgang og hall. Fra stuen er det balkongdør ut til eventuell fremtidig terrasseplatting eller hage (tomten er ikke opparbeidet).

P-rom, hovedetasje: Stue/spisestue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og hall.

+- Standard

Meglerhuset Rele har gleden av å presentere Nordre Tjernagel 34 – En nyoppført, sjarmerende enebolig beliggende i naturskjønne omgivelser. Boligen har en spesielt god og luftig planløsning, nydelig utsikt mot Bømlofjorden og rett til båtfeste noen minutters gange fra huset.

Stue:
Særdeles romslig stue/spisestue på ca. 61 kvadratmeter, med åpen kjøkkenløsning. Her er det flere innredningsmuligheter. Fra stuen er det balkongdør, perfekt dersom man ønsker å opparbeide hage eller terrasseplatting utenfor.

Kjøkken:
Velutstyrt, funksjonelt kjøkken med Bosch stekeovn, induksjonstopp, micro, oppvaskmaskin og kombiskap. Tidløs, hvit kjøkkeninnredning. Innfelte downlights.

2 soverom:
Boligen har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har adkomst til praktisk walk-in-closet/garderoberom.

Bad:
Stort, lekkert baderom med vask, klosett og dusj.

Vaskerom:
Boligen har vaskerom med egen utgang. Innredning/vask.

Loftsetasjen er ikke innredet, så her kan du innrede etter egne ønsker og behov.

+- Beliggenhet

Boligen ligger på et høydedrag med nydelig utsikt mot Bømlofjorden. Fra Tjernagel er det kort vei til sjøen, båthavn og marka. Tjernagel ligger 2,5 mil nord for Haugesund i Sveio kommune.

+- Omkostninger

12 500,- Dokumentavgift av tomteverdi (2,5%)
525,- Tinglysning av skjøte
525,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
9 200,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
——————————
22 952,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i gjeldende kommuneplan i LNF-område, der spredt boligbygging er tillatt.

+- Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest ved ferdigstillelse. Boliger som bygges etter TEK 10 får energimerke C. Da boligen er ny har selger ingen kunnskap om årlig energiforbruk. Ytterligere informasjon om energimerking finner du på www.energimerking.no

+- Parkering

Parkeringsmuligheter på egen tomt.

+- Adkomst

Følg veien til Sveio sentrum. Ta av fra hovedveien ved skilt Tjernagel. Følg denne veien utover til man får skilt til venstre med Ridesenter. Det vil bli skiltet med Meglerhuset Reles visningsskilt ved annonserte visninger.

+- Overtakelse

Overtagelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

+- Oppvarming

Radiatorsystem tilknyttet luft til vann-varmepumpe. Radiatorer med termostat i alle rom. Oppvarmingssystemet i denne boligen er økonomisk såvel som miljøvennlig.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem