SpanneStor tomt med potensiale – Gode solforhold – Barnevennlig område

+- Innhold

Tomtearealet er på 4.430 m2 og ligger høyt i terrenget. Flott panoramautsikt utover søre bydel og til Karmsundet/havet. Vestvendt eiendom hvor man kan nyte utsikten av solen når den går ned i havet.

Lett skrånet eiendom med flere muligheter.

Området grenser både til Stølsbakken og Spannhelgelandsvegen.

+- Beliggenhet

Eiendommen ligger i et boligområde på Spanne. Attraktiv eiendom med fantastisk utsikt over Norheim, Haugesund, Karmøy og til Røver/Utsira. Gode solforhold.

Det har i den siste tiden vært bygget flere nye boliger i området, med gode kvaliteter og moderne arkitektur.

Kort gangavstand til Norheim skole, flere barnehager og flotte turområder m/lysløype i Norheimskogen eller på Spannhelgeland.

Strategisk beliggenhet like ved den nye t-forbindelsen. Herunder kort avstand til Oasen og Raglamyr med alle fasiliteter.

+- Omkostninger

122 500,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (tinglysning av skjøte)
525,- (tinglysning av pant)
202,- (attestgebyr)
———————————-
123 752,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyrer.

+- Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligformål. For kommuneplanens bestemmelser og kart, kfr. megler.

Eiendommer større enn 3 da (som denne) krever detaljplan for søknadspliktige tiltak. Det er registrert et kulturminne på eiendommen som er undersøkt av fylkeskommunen. Minnet ligger helt på toppen av eiendommen og har et areal på ca. 400 m2. Riksantikvarer oppfordrer til tidlig dialog med fylkeskommunen for å hensynta kulturminnet i en detaljreguleringsprosess.

+- Adkomst

Fra Spannavegen, ta av mot Norheimvegen. Ta deretter første veg til venstre opp Stølsbakken. Fortsett rett frem og tomteområdet kommer på høyre side.

+- Overtakelse

Overtagelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

  1. Du kan lese mer om de forskjellige temaene under ved å klikke på dem